Nästa Övning: 28.1

Ytlivräddning, svag is

Visa hela övningsplanen

Evenemang

Sommaren 2020

Brandkårsfesten och Hitis Minimaraton ordnas tyvärr inte sommaren 2020. Vi hoppas återkomma till dessa evenemang nästa sommar. Hitis FBKs vårmöte hölls inte heller på våren, utan vårmötets ärenden kommer att behandlas på höstmötet.

Brandkårsfesten

Brandkårens fest för medlemmar och vänner är en av sommarens absoluta höjdpunkter. På programmet finns tävling, lotteri, dans till levande musik och inte minst den legendariska buffén.

Hitis Minimaraton

Hitis Minimaraton är ett lopp för folk i alla åldrar och skick. Som namnet antyder är sträckorna som springs långt ifrån ett maraton — deltagarna i motionsklassen springer 6 km medan tävlingsdeltagarna springer 13 km. För de allra minsta (eller vem som helst som vill delta) ordnas också ett mikromaraton.

Resultat

År 2019 tog vi officiellt tid på bara de tre första i varje klass. Tack vare effektivt jobb från funktionärernas sida fick vi dock ungefärliga tider på nästan alla deltagare! Här finns resultaten – vi tar gärna emot eventuella korrigeringar via Facebook eller epost. Tack till alla funktionärer och deltagare!

13 km, damer
13 km, herrar
Motionsklassen

Mikromaraton

År 2018:
Alla resultat

År 2016:
Alla resultat

År 2015:
Alla resultat
Mikromaraton

År 2014:
Alla resultat

År 2013:
13 km, damer
13 km, herrar
Motionsklassen
Mikromaraton

Resultat från tidigare år:
2012
2011
2010